Спирдон Спирдонов сигнализира за кално препятствие в София.В социалната мрежа Facebook Спирдонов

...
Спирдон Спирдонов сигнализира за кално препятствие в София.В социалната мрежа Facebook Спирдонов
Коментари Харесай

Властта се сменя, но локвите си стоят: Кално препятствие в София СНИМКИ

Спирдон Спирдонов алармира за кално препятствие в София.

В обществената мрежа Facebook Спирдонов показа фотоси, които показват влошеното положение на пътя към един от входовете на метростанция " Младост 3 ". 

" По него, изключително заран и вечер минават стотици столичани, слаломирайки сред " езерата ", пише Спирдон Спирдонов към обявата си.

Той отбелязва, че властта се сменя, само че локвите си остават. Столичани би трябвало да носят със себе си гумени ботуши при положение, че се наложи да преминат по калното трасе.

" Това не е от през днешния ден. Не зная какъв брой избори минаха към този момент. Има различен път, ще кажат властващите. Да, само че хората минават по този лунен пейзаж... Тема за социологическо проучване!? ", приключва той.

Публикацията му беше препубликувана във Facebook група, сплотяваща жителите на " Младост ". В коментарите Валентин Димитров написа, че " пътят " в действителност бил частен парцел.

" В случая няма място нито за социологическо проучване, нито за каквито и било искания! ", прибавя Димитров.

Марин Димитров пък твърди, че на мястото ще бъде издигнат блок.

" Това място се готви за градеж на блок. Още се раздават рушветите в общината кой да го прилапа. По проект няма пътека там. А пък по проект преди 10 години трябваше и този бул. от метростанция  " Младост 3 " да излиза на Цариградско, само че както виждаме... По-якичко ни е да си връзваме гащите с левите завои на Малинов, вместо да се направи едно готово и планувано шосе за отпушване на квартала ", написа Марин.



Снимки: Спирдон Спирдонов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР